Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Prsten "Polární pohádka"

Zimní krajina je vždy tak útulná a obzvláště sváteční. A nejen tehdy, když je vyobrazena na obrázcích nebo svetrech. Je mnohem příjemnější, když ji vidíte na vlastní oči...nebo na šperku.

Na tomto nádherném prstenu s názvem "Polární pohádka" je možné zhlédnout skutečný zimní příběh. Souhvězdí na nočním nebi svým něžným svitem ozařují krajinu pod sněhovou přikrývkou. Polární medvědi pozvolna začínají svou cestu uprostřed zmrzlé pustiny a chladných stromků. Jdou vstříc útulným domkům, ve kterých plápolají ohně a dodávají tolik příjemné teplo.

Prsten je vyroben ze stříbra a pokrytý oxidací, aby byl zdůrazněn kontrast zimního výjevu. Šířka prstenu je 10 mm, jeho přibližná hmotnost při velikosti 50 je 8 gramů.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000)
  • pokrytí: oxidace
  • velikost: 54
  • váha: 8,60 g

V případě zájmu o jinou velikost prstenu než 54 mi prosím napište. Jiná velikost je na objednávku. V takovém případě požaduji zálohu ve výši 30% z ceny prstenu.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 10090568
Vloženo: 20.11.2018
Menu
--