Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Náušnice "Květinové"

Žena je květina oděná přírodou do lidské tváře a těla. Každá květina má pro ženu svůj smysl a hluboký význam. Lotos je symbolem pro znovuzrození a čistotu, růže pro lásku a něžnost, azalka pro ženskou krásu.

A co symbolizuje sakura? Sakura, to je div přírody, jaro v podobě květů, naděje. Život sakury je krátký, ale zářivý, jako by byla na několik minut otevřena brána ráje. Sakura rozkvétá na jaře a ukazuje všem, jak může být život kolem nás nádherný a neuvěřitelný. Je to také symbol Japonska. Japonci věří, že je sakura mystickou připomínkou věcného koloběhu života, je pro ně posvátná.

Sakura a její krása se stala inspirací k vytvoření těchto nádherných květinových náušnic. Jsou vyrobené ze stříbra a žlutého zlata, pokrývá je bílé rhodium. Rozkvétají na nich šťavnaté plody květu - modré safíry s tisíci jemnými odstíny.

  • materiálstříbro (Ag 925/1000), žluté zlato (Au 585/1000)
  • kámen: safíry (2 mm — 10 ks, hmotnost 0,43 ctw)
  • pokrytí: bílé rhodium
  • váha: 3,46 g

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
zlato
,
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 10934924
Vloženo: 8.10.2019
Menu
--