Domů Prodané zboží prodejce Nature in drop Náušnice cesmína a karneol

Nejen o Vánocích vás budou těšit teto výrazné náušnice z cesmíny oděné mědí a doplněné korálky z karneolu. Díky kouzlu galvanoplastiky a troše čarování s patinou vypadá jako větvička čerstvě utržená z cesmínového keře.
Cesmína spolu s karneolem podporuje a posiluje srdce, napomáhá odpuštění a transformaci negativních pocitů v lásku a porozumění. Stane se vaším ochranným amuletem a moudrým rádcem a průvodcem?


Výška 4,5 cm šířka  cca 2 cm.

Měď Léčivé vlastnosti mědi jsou známé již od starověku. Ve všech energetických centrech působí jako prvek ochrany, očisty a energie, boří veškeré blokády. V duševní rovině posiluje koncentraci, podporuje sebedůvěru a sebevědomí, zahání apatii, vyrovnává citové výkyvy, tiší neklidné srdce i oživuje fantazii a smyslnost. Po zdravotní stránce působí měď protizánětlivě. Energie mědi krásně souzní se srdeční čakrou, rozvíjí lásku a sebelásku.
Cesmína je oblíbeným symbolem Vánoc, ale její tradice sahá už do dob předkřesťanských - Staří Keltové věřili, že červené plody cesmíny zpodobňují krev boha Slunce, který se podle pověstí měl opět zrodit v čase zimního slunovratu. I energetické působení cesmíny souvisí s obratem od tmy ke světlu - cesmína otevírá srdce a pomáhá přeměňovat hněv, zášť a žárlivost v lásku, odpuštění a porozumění.


Karneol je plný životní síly a jeho energetická hodnota podněcuje tvořivost a sebedůvěru. Podporuje obnovení vitality, motivace a koncentrace. Povzbuzuje sexualitu. Chrání před závistí a záští. Zmírňuje žárlivost a dodává odvahu v životních volbách a těžkých životních situacích. Podněcuje k pozitivnímu pohledu na svět,  podporuje přijetí cyklu života a pomáhá odstranit strach ze smrti.

Vyrobeno a ručně zpracováno v naší krásné dílně.

Co je to Galvanoplastika a jak na to se můžete podívat v našem článku.

*Jedinečný dárek pro milovníky přírody a pro Vás.

*Přírodniny našich šperků pochází z českého venkova nebo z cest do nejrůznějších okouzlujících koutů světa.

*Naše šperky jsou vyrobeny ručně a proto je každý kus unikát. Drobné nedokonalosti, které se mohou vyskytnout v některých výrobcích, jsou způsobeny vlastnostmi přírodnin a přispívají k atmosféře a originalitě šperku.

*Kupujete produkt podle fotografické předlohy, ovšem mějte na paměti, že barva šperku na počítačových obrazovkách se může mírně lišit od skutečné barvy šperku.

*Na všechny inzerované fotografie si vyhrazuji autorská práva, a proto Vás žádám o použití mého loga při jejich použití či šíření. Mé šperky mohou být pro mnohé inspirující při vlastní tvůrčí práci, přesto se prosím vyvarujte prostému napodobování našich výrobků.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
měď
Minerály a ostatní:
karneol
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Nature in drop
Katalogové č.: 12991762
Vloženo: 1.12.2021
Menu
--