Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku Sváteční sen

Sváteční sen vám svojí typicky kořenitou vůní navodí příjemnou, nejen, sváteční pohodu během celého roku. Potěší vás jemné kořenité tóny badyánu, hřebíčku, anýzu a dalších exotických koření. Vedle výživného ricinového, lískooříškového oleje a kakaového másla hraje svoji roli také významné množství kvalitního kakaa, jenž je známo jako bohatý zdroj antioxidantů s celou řadou minerálů  a vitaminů. 

Složení:  olivový olej, kokosový olej, palmový olej, kakaové máslo, olej z lískových ořechů, ricinový olej, voda, extrakt z grepového jádra, kakao, hřebíček*, skořice*, anýz*, kardamon*, koriandr*, éterický olej badyán a hřebíček. (*koření z kontrolované ekologické produkce)

Hmotnost:  90 g (+/-  5g)

Vše je vyráběné metodou za studena a doba zrání na dřevěných roštech je 5 týdnů.

Vonná dekorace je ručně krájená, prosím tedy o toleranci v drobných hmotnostních odchylkách.

Ačkoliv do našich vonných dekorací používáme ty nejkvalitnější oleje a přísady čistě přírodního původu a vyrábíme je s maximální pečlivostí, jsou naše vonná dekorace prozatím bez atestů. Proto je označujeme jako DEKORACI. Jak s nimi budete posléze sami nakládat, je čistě jen na vás. My i naši blízcí naše produkty používáme tak, jako naši předkové.

Dodáváno hezky zabalené v celofánu a přírodním přebalu.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
Menu
--