Domů Prodané zboží prodejce RŮST ČEPICE HADRA MODRÁ

Čepice hadra modrá je uháčkovaná z bavlněných šňůrek nastříhaných ze starého roláku. Po obvodu má 40cm a na délku 27cm a je pružná. Po uvolnění šňůrky na jedné straně se z něj jedním pohybem stane nákrčník, který jen přetáhnete přez hlavu. Takže jsou to dva v jednom. Prát lze i v automatické pračce na 60 stupňů.

Tyhle čepko-nákrčníky jsou uháčkované ze starých triček. Když chodím po sekáčích a hledám "něco", všímám si věcí a hader, které jsou z kvalitních materiálů a ještě zdaleka nedosloužily a přitom jsou více méně neprodejným zbožím buď kvůli své velikosti, střihu, dírkám, nebo vyšisované barvě. To, že věci mají svůj přiběh se mi na tom právě nejvíc líbí. Tahkle beru hlavně staré trička, džíny a kabáty. Bavlněné trička vyperu a pak buď nosím, nějak pokreslím, nebo je rozstříhám a ušiju z nich něco jiného. Takhle využívám a recykluju staré věci a přetvářím je na nové. Všechny jsou zároveň originály, můžu zaručit, že druhý stejný se asi udělat nepoštěstí.

Nákrčníky jsou k mání v různých barvách.

    

    

Čepici mám vystavenou taky jako nákrčník pouze s jinými fotkami, ale jedná se o ten samý kus, takže si nejde objednat obojí najednou. 

Foto: Ondřej Filípek

Barvy:
Velikost:
S
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
úplet
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.9.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: RŮST
Katalogové č.: 5491696
Vloženo: 13.9.2014
Menu
--