Domů Profil prodejce Linen Your Life
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 9, ČR
  • 1769 prodaných kusů
  • 99% kladných hodnocení
Hodnocení: (144) 99%
Nadšenci: 693
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1769
Registrace: 17.7.2018
Město: Praha 9
Stát: ČR

Linen Your Life

/ Prodávající
Novinky
1027022
10.10.2022 Ze zdravotnich duvodu musim omezit provoz obchudku. Prosim o pochopeni a omlouvam se.

V jednoduchosti spočívá krása!!! Len je nádherný materiál s úžasnými vlastnostmi, je prakticky nezničitelný a neopotřebovává se praním ani používáním jako jiné materiály a s každým vypráním je měkčí a krásnější. Je to ideální materiál pokud se jako já nedokážete ztotožnit s duchem dnešní doby, že výrobek je často na jedno použití a záměrně je navržen tak, aby se rychle opotřeboval a tím nutil člověka koupit další výrobek stejně špatné kvality. Chci nabízet kvalitní výrobky, které vydrží celé desetiletí a stanou se nesdílnou součástí Vaší domácnosti a pomůžou vytvářet atmosféru domova. V našich výrobcích se snoubí vysoká kvalita a odolnost materiálu s moderním designem. Doufáme, že naše výrobky vyrobené s láskou potěší Vaše oko a přispějí ke zdraví Vás i Vaší rodiny.

Zde najdete utěrky, ubrusy, ubrousky, zástěry, polštáře všemožných velikostí, povlečení a pytlíčky pro bezobalový nákup a uchování potravin. Vše lze vyrobit na míru, neváhejte a ptejte se!

POZOR: vyrábím především na zakázku, doba výroby se může lišit podle aktuálního stavu rozpracovaných objednávek a rodinné situace. Se stoupajícím počtem výrobků a odstínů látek v mojem obchůdku je stále složitější udržovat přehled o stavu konkrétní látky v mém skladu. Stále časteji se stává, že látku musím doobjednat a doba dodání se tím prodlouží o 10 dnů. Pokud musím látku objednat, budu Vás informovat. Dopředu se omlouvám a budu se snažit Vám případné zklamání vynahradit.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Linen Your Life

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--