Domů Profil prodejce JanaR
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Štěpánov, ČR
  • 195 prodaných kusů
  • 90% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 90%
Nadšenci: 17
Aktivita: aktivní
Prodáno: 195
Registrace: 13.10.2009
Město: Štěpánov
Stát: ČR

JanaR

/ Prodávající
Novinky
801650
14.4.2019 Nově v nabídce umělé květiny, vkládám postupně, tak prosím o strpení, pokud by jste chtěli něco, tak zkuste napsát, pomalu naskladňuji.

Zdravím všechny, kteří mají zájem o mou ruční práci. Mám spoustu nápadů co bych chtěla jako máma realizovat. Nyní jsem opět na rodičovské dovolené s miminkem a ponořila jsem se do ručních prací znovu a s větším nasazením. Můj obchůdek je všechno moje tvorba to co mě vždy momentálně napadne a jdu tvořit. Veškeré věcičky jdou udělat v barevné kombinaci podle Vašeho přání. Nově nabízím i galaneriíní zboží, pro vaši tvorbu.  Mezi mé oblíbené ruční práce patří háčkování, výrobky z přírodních materiálů, různé filcové, látkové či jiné výrobky. Nově také začínám vyrábět různé věcičky z korálků a ostatního drobného materiálu jak pro děti, tak pro dospělé. Každý kus je originál, tak se omlouvám, pokud to není úplně stejné jako na obázku, vždy se nějaká maličkost jiná najde. Veškeré výrobky jsou tvořeny dle vašich objednávek. O době dodání vždy informuji ihned po přijetí objednávky. Snažím se poptávku co nejrychleji vykrýt, aby jste byli vy spokojeni. Nově přidány i věcičky pro Vaše tvoření.

Zdraví Vás Jana

Způsob dopravy
Zboží zasílám doporučeně přes Českou poštu, dle aktuálního ceníku. Výrobky z papíru balím do papírové krabičky důkladně proložené, aby nedošlo k poškození při dopravě. Ostatní zboží v bublinkové obálce.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od JanaR

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--