Domů Profil prodejce Ariana16
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Krnov, ČR
  • 34 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (15) 100%
Nadšenci: 444
Aktivita: aktivní
Prodáno: 34
Registrace: 26.7.2009
Město: Krnov
Stát: ČR

Ariana16

/ Prodávající

Milý návštěvníci a potencionální zákazníci,vítám vás vřele na svých stránkách jenž jsou věnovány převážně výrobě bižuterie s technikami všeho druhu,ale taky zde najdete háčkované výrobky všeho druhu od čepiček,čelenek,broží a dalších modních doplňků.

Pracovala jsem 4 let jako pracovník v lidové umělěcké tvorbě pod záštitou chráněné  umělecké dílny kde jsem se věnovala technikám malba na sklo,porcelán,hedvábí a textil,šití tašek a hraček pro děti,aranžování živých i suchých květin a dekorací do bytu.

V rámci své práce v chraněné umělěcké dílně jsem se setkala také s výrobou šperků různými technikami jenž se hodně brzy staly mou vášní!

Momentálně jsem maminkou v plném nasazení jenž se ve volných chvílích kterých je pomálu věnuje rozšiřování obzorů v oblasti kreativní tvorby a různých druhů výrvatných technik a jejich kombinování.Tvořeníčku všemožného druhu bez kterého by byl můj život o mnoho chudší a bez kterého prostě nemohu být!Rozpačitý

Z těchto důvodů se chystám svě stránky se svým zbožím rozšižovat a proto budu ráda když se budete v průběhu návštěv na těchto stránkách do mého obchůdku vracet.

Mnohokráte děkuji všem za návštěvu mých stránek,pohodové pokoukáníčko a nějéké to nakoupeníčko.Mrkající

 

 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ariana16

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--