Domů Profil prodejce Eve art
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 19 hodin.
  • Prostějov, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 178
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 30.6.2011
Město: Prostějov
Stát: ČR

Eve art

/ Prodávající
Novinky
591525
26.1.2017 Je mi to líto, ale vzhledem k vážné nemoci své dcery jsem bohužel nucena tento svůj obchůdek uzavřít. Věřím, že je to pouze dočasné a opět se vrátím. Děkuji za pochopení. Eva Z.

________________________________________________________

Je mi to líto, ale vzhledem k vážné nemoci své dcery jsem bohužel nucena tento svůj obchůdek uzavřít. Věřím, že je to pouze dočasné a opět se za Vámi na Fler vrátím. Děkuji za pochopení.   Eva Z.

_______________________________________________________________________________________________________________________ 

 
NAKOUKNĚTE TAKÉ DO NAŠICH DALŠÍCH OBCHŮDKŮ...  Najdete u nás šité hračky a maňásky  na www.fler.cz/obchudek-u-madlenky, případně tepané nerezové šperky s kameny na www.fler.cz/atelier-d-art a originální kraslice na www.fler.cz/atelier-d-art-kraslice... 

V případě, že nakoupíte ve více našich obchůdcích najednou, posíláme v jednom balíčku za jedno poštovné!!!

_______________________________________________________________

 
 
 

Pěkný den,

jmenuji se Eva a jsem ráda, že jste navštívili mé stránky na "Eve art", kde prezentuji své nejnovější výtvory.

Už od dětství jsem rozvíjela své výtvarné sklony, ale až mnohem později jsem začala vyrábět  první brože, závěsy na krk a obrázky. Starší generace si jistě vzpomene  na moduritové brože  a přívěsky, které kdysi nesměly chybět jako doplněk žádné moderní a elegantní ženy. Nejprve jsem i já začala používat bílý modurit a na moduritový základ malovat krajinky, později portréty-hlavičky.    I když jsem si štětce a kvalitnější  barvený modurit nechala dovážet z Německa a Rakouska, nebyla jsem se svou prací stále spokojena. Začala jsem postupně modurit nahrazovat přírodním materiálem a nechala si vyrábět dřevěné čočky, které jako podklad pro své výtvory využívám dodnes. Nyní, když  jsem v důchodu, jsem se po letech ke své zálibě vrátila a na dřevo maluji speciálně upravenou barvou a velice jemným štětcem hlavičky a krajinky v mnoha barevných kombinacích. Tyto obrázky jsou na zadní straně opatřeny brožovým špendlíkem, nebo je vkládám do rámečku a mohou pak být krásnou dekorací na zeď. Budu ráda, když se Vám moje stylové výrobky zalíbí a ozdobíte se mou broží, nebo obrázek zútulní Váš byt. Neváhejte mne kontaktovat, budete-li si přát vytvořit dekoraci ve Vámi požadované barevnosti. Určitě Vám vyjdu vstříc.

Těším se na další setkání na těchto mých stránkách.

 

 

 

Ke každé objednávce přidávám malý dárek. Pro všechny, kteří si můj ateliérek přidali a nebo přidají do oblíbených jsou připraveny i slevy... Mrkající

 

Vzhledem k tomu, že nabízím zde prezentované  autorské originály i jinde, může se stát, že Vámi vybraný výrobek nebude už k dispozici. Pokud tedy máte o konkrétní kus zájem, raději si zboží alespoň zarezervujte. Ráda Vám vyjdu vstříc.

 

Najděte si chviličku a zastavte se v mém dalším obchůdku na www.fler.cz/obchudek-u-madlenky, kde nabízím své originální dětské hračky a maňásky. Srdečně zvu i do šperkařského ateliérku mé dcery na adrese  www.fler.cz/atelier-d-art. Najdete tam zajímavé tepané šperky z nerezu a minerálů. Její originální kraslice jsou pak v dalším ateliérku na adrese www.fler.cz/atelier-d-art-kraslice.

 

VEŠKERÉ MÉ ZBOŽÍ JE DLE MÉHO VLASTNÍHO NÁVRHU A PODLÉHÁ MÝM AUTORSKÝM PRÁVŮM. DĚKUJI TEDY, ŽE NEKOPÍRUJETE!

 

 

K dodání... Standardně šperky na území ČR posílám Českou poštou v dárkovém balení a v bublinkové obálce jako doporučený a pojištěný dopis. Poštovné a balné je 65,- Kč. Doručení většinou do druhého pracovního dne. V případě, že si objednáte najednou z více našich obchůdků (www.fler.cz/atelier-d-art, www.fler.cz/atelier-d-art-kraslice a www.fler.cz/obchudek-u-madlenky), posílám pochopitelně vše najednou v jednom balíčku, poštovné budete platit jen jedno, ale vzhledem k velikosti balíčku už bude odesílán jako pojištěný balík za poštovné a balné ve výši 90,- Kč, v případě kraslic 120,- Kč. Doručení balíku trvá ČP někdy i jeden týden! Budete-li si přát dodat balíček dříve, je nutné odesílat jako balík do ruky s dodáním do druhého dne, ale za vyšší poštovné. Na dobírku zasílám jen ve vyjímečných případech a jen na území ČR. Pak je třeba počítat s poštovným navýšeným o doběrečné cca 30,- Kč.

Do zahraničí zasílám jen po předchozí dohodě vnitřní poštou. Pro nakupující ze Slovenské republiky mám zřízen účet u FIO BANKY, takže neplatí bankovní poplatky za převod peněz. Poštovné na Slovensko je cca 100,- Kč při platbě předem na účet. Na dobírku do zahraničí nezasílám!

Fakturu zasílám běžně pouze v elektronické podobě. Budete-li potřebovat fakturu v tištěné podobě, připište mi tento požadavek k objednávce a faktura přijde v balíčku se zbožím...

 

 

 

Mé prvotiny.....

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Eve art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--