Fler Fler MAG Články od autora: časopis Amos
Hledání podle autora - na hledané spojení časopis Amos nalezeno 48 článků.
Rok utekl jako voda a už je zase čas vytáhnout krabici s nápisem vánoční ozdoby. Letos nám ke slámovým ozdůbkám, perníčkům a figurkám ze slaného těsta, která jsem dávala na stromeček už jako malá holka, přibude i... číst článek »
Když je před vámi den plný vaření marmelád, povidel a nakládání hub do octa, není od věci pro klid v kuchyni obětovat jednu zavařovačku dětem, aby v ní vytvořily třeba krajinu s divokým dingem, dinosaurem, ledním... číst článek »
Na výtvarku jsem měla na základce hodnou paní učitelku, ale byla to pořád dokola klovatina, voskovky, zapouštění vodovek, rozfoukávaná tuš a na podzim samozřejmě kaštanová zvířátka, tiskátka z brambor a otisky listů.... číst článek »
Jsou tu prázdniny a čas koupání a ráchání v rybnících, řekách a potůčcích. Jednoho upršeného odpoledne jsme si proto vyrobili parádní vor s plachtou, na který se dá pohodlně naskládat i lehčí náklad v podobě... číst článek »
Nevyhazujte krabičky od vajec, dá se z nich znamenitě tvořit! Zvláště kolem velikonočních svátků se tyto kartony doma rychle nastřádají, takže materiálu pro kreativní recyklaci bude jistě dostatek. Využijte jejich... číst článek »
Mít tak doma vlastní wellness, to by bylo něco... Když se člověk podívá, co to vlastně přesně znamená, tak zjistí, že tento pojem je cesta k souladu tělesné a duševní stránky člověka. Cílem wellness by tedy mělo být... číst článek »
další strana
3/8
předešlá strana
Menu
--