Fler Fler MAG Hledat ve článcích: korálky
Hledání ve článcích - na hledané spojení korálky nalezeno 468 článků.
Březen už nás tahá na zahrady a otužování nahradily výlety do štěbetající přírody či do měst na venkovní kávu. Tak je spojte s okouknutím novinek u Fler tvůrců a naplánujte si právě teď cesty do České Třebové,... číst článek »
... co byste asi dělali? To je, panečku, záludná otázka! Jestlipak jste o tom někdy přemýšleli? Člověk stále běží v nějakém monotónním rytmu... práce, rodina, běžné povinnosti, občas dovolená... Ale kdyby se vám... číst článek »
Zaujala vás úvodní fotka? V tom případě pokračujte ve čtení, protože v sobě spojuje právě dřevo s technikou drátování, a to je (mimo jiné) hlavním tématem tohoto textu.  Samotná technika drátování je poměrně... číst článek »
Zuzana ze Zualu design se může pyšnit opravdu pestrým uměleckým vzděláním, ke kterému ji vedla její zvídavost a neschopnost se nezlepšovat. Právě během studií náhodou objevila lásku k hliníku a grafice. Dnes se věnuje... číst článek »
Perly nosíme hlavně díky odvážnému přístupu ikonické Coco Chanel, na ně se ale v dnešním článku zaměřovat nebudeme. Naopak z hlubin vyzvedneme perleť a představíme vám její podmanivé tóny schované do bílých,... číst článek »
Také se při procházkách lesem či parky dotýkáte stromů? Já mám nejradši buky, jejich hladká kůra mě vábí jako můru plamen. A stejnou přitažlivost pro nás mají i dřevěné šperky, které jsou hřejivé, hladké a... číst článek »
další strana
2/78
předešlá strana
Menu
--