Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fotografie
Hledání ve článcích - na hledané spojení fotografie nalezeno 643 článků.
„Asambláž (z francouzského assemblage) je výtvarná technika, která dává dvojrozměrnému obrazu třetí, prostorovou dimenzi. Dalo by se říci, že je třírozměrnou obdobou koláže. Byla vynalezena dadaisty, používají ji i... číst článek »
Když kolem panuje žár, dokonale nás osvěží sklenice studené vody, kotníky ponořené v potoce nebo dovádění v mořských vlnách. Povzbuďte se i dekorem s vodními motivy. Stejně jako vlny na potoce, řece, jezeře nebo... číst článek »
Také máte takovou tu krabici, ve které jsou nejrůznější vzpomínky na život vaší rodiny? Černobílé fotografie, ústřižek vlasů, první čelenka, ve které jste se fotili, první botičky... Diplom z výtvarné soutěže.... číst článek »
Ona má dlouhé večerní šaty a lodičky s mašlí, on smoking, bílou košili a motýlka. Kam asi jdou? Přece na operu! Letošní rok je k tomu jako stvořený. Končí čtyřkou a to napovídá, že takový rok má pro českou hudbu... číst článek »
Pop-art se objevil ve výtvarném umění koncem padesátých let dvacátého století. Největšího rozkvětu dosáhl v letech šedesátých. Pop-artové umění zasáhlo několik evropských zemí, zejména Anglii, Francii, Itálii a... číst článek »
Na oblečení už krajky nosíme jenom výjimečně, protože je to nepraktické. V trendu je sem tam kraječka, ale je s nimi práce. Ovšem když použijete krajky kolem sebe v interiéru, můžete si jejich něhu a ženskost... číst článek »
1/108
předešlá strana
Menu
--