Zdravím všechny příznivce pletených hraček, panenek, zvířátek!

Chtěla bych nově nabídnout své výrobky těm, kteří upřednostňují přírodní materiály nad umělými.

Medvídci mi poskytli krásně hřejivé ovčí rouno, kterým na přání mohu vycpat Vaše pletené zvířátko či panenku. Může být upletená z čisté stoprocentní ovčí vlny Merino v přírodních odstínech a jejich melírech, dále mám k dispozici hrubší vlnu šumavských ovcí.  Také je možné uplést hračku kombinovanou z ovčí příze, akrylové příze či z vlny lamy alpaky, která se chová právě pro vlnu výborných vlastností. Je třeba dát dopředu vědět jakou máte představu o barvě, velikosti i ceně (přírodní materiály jsou trochu dražší než akryl a polyester). Také Vám mohu uplést z ovčí vlny podobné hračky, jako již mám v nabídce, na požádání je vycpu místo dutým vláknem ovčím rounem.

U všech již vystavených výrobků  uvádím v popisu použitý materiál kterým byla hračka upletena a vycpána, u kombinací přírodního a umělého materiálu najdete číselný poměr nebo vyjádření zastoupení jednotlivých složek v procentech.

 

NÁVOD NA ÚDRŽBU  pletených zvířátek a panenek - přírodní

složení: 100% přírodní vlna (Merino, Šumavská ovce, Česká ovce, Alpaka ... )

náplň: ovčí rounoúdržba: lokálně čistit vlhkým hadříkem nebo vlhčeným ubrouskem, prát ručně do 30°C s trochou přípravku na vlnu, nechat schnout volně na vzduchu, nežehlit. Případné doplňky z kovu, peří, dřeva apod. nutno před praním šetrně odstranit.Není vhodné pro děti do 36 měsíců!