Stejně jako mizuhiki, tak i origami je tradiční Japonské umění z papíru. Proto origami obálka se přímo nabízí jako dárkové balení pro mizuhiki výrobky :-) Zvlášť, když na origami obálce je malý awaji mizuhiki ;-). A protože 20.6. v 23:43:02 začíná astronomické léto, zvolila jsem pro toto období sluníčkovou sérii obálek.

Origami obálky jsou z origami papíru a výsledná velikost je cca 6 cm x 9 cm. Doslova stvořené pro většinu mých balení ;-)

A jak do obálky vložit dárek? K tomu jsem vytvořila následující fotonávod. 

Nadchla jsem Vás? Doufám, že ano :-) Protože v tomto týdnu od 15.6. do 21.6.2020 mám svátek, tak bych jej ráda oslavila s Vámi a připravila jsem si pro Vás dárek. 

Při objednávce nad 250 Kč (včetně) je poštovné zdarma a při objednávce nad 500 Kč (včetně) mimo zboží z kategorie "Dárkové balení" je poštovné zdarma a navíc ke každé položce z objednávky sluníčková origami obálka zdarma. Poštovné bude odečteno při potvrzení objednávky.

Při objednávce nad 500 Kč je možné do poznámky k objednávace připsat označení vybraných obálek a nebo to nechat na mém výběru ;-) Barvy mizuhiki awaji uzlů jsou náhodně vybrané.