Milé účastnice veselé soutěže nejen Valpuržiny noci,

jistě již všechny čekáte na oznámení jména té soutěžící, která měla největší povědomí o vinutkách, nejlepší oko a co si budeme namlouvat, hlavně největší dávku štěstí, při přiřazování dětských fotografií.

Nejprve malá statistika:

1. Soutěže se zúčastnilo celkem 18 soutěžících, což je nádherné číslo, ve které jsme se po prvním dni soutěže neodvažovaly ani doufat. Děkujeme!
2. V přiřazení vinutek udělaly chybu jen dvě soutěžící, což nás velice potěšilo. Méně potěšující je fakt, že jedné dámě kvůli dvěma špatně přiřazeným vinutkám uteklo jisté prvenství, měla totiž vynikající nos na dětské fotky! Škoda!  
3. Nejčastěji jste správně přiřazovaly dětské fotky u Jarky (testi), Verči (Papi Tutu) a Lenky (Leni).

A následují správná přiřazení fotek, na která již jistě netrpělivě čekáte :

Alena (AleAlena)

 
   
Dana (bon-bon)
   
Lenka (Leni)
 
 
Lucie (Luci.e)
 
 
Vlaďka (Noelleen)
 
 
Dana (Oskeruše)
   
Verča (Papi Tutu)
 
 
Šárka (sarkin)
   
Magda (Sin)
   
Šárka Rooya
   
Jarka (testi)
 
 
Alena (Wienerka)
 
 
Zdena (Zde.na)
   

Zatím přejeme příjemné prohlížení fotek a za chvilku se vám na tomto místě přihlásíme s výsledky a malým překvapením! Jak by řekl Standa Sklíčko: "Zůstaňte s námi!"

Takže nejprve to malé překvapení. Své civilní fotky dodaly i další čtyři vinutkářky z našeho klubu, takže vám s potěšením představujeme:

Hedviku (hedvikka)
 
 Katku (Cat)
 Sašu (sanstyle)
 Janu (atelier 27)
Ivu (SkyBlue)
 

 

A nyní již všem napnutým kšandám oznamujeme, že vítězem první vinutkové soutěže se se šesti kompletně správnými přiřazeními stává ... tam ta da dááá... MEDVĚDICE!
Všichni jí posíláme velikou gratulaci a prosíme, aby se pro převzetí ceny spojila s AleAlenou, která je laskavým sponzorem této první vinutkářské soutěže.
Oproti původnímu plánu udělujeme ještě jednu cenu a to Fair play. Je udělena jisté dámě, která při luštění záhady fotek spolu s manželem odhalili slabinu technického provedení této soutěže a upozornila nás na ní. Děkujeme a doufáme, že se cena bude líbit.

Všem zúčastněným osobám děkujeme za chuť a sílu soutěžit, ostatním za milé a veselé komentáře. Doufáme, že jste se bavili tak královsky, jako my! Děkujeme a budeme se na vás těšit u našich dalších blogů a soutěží!

Vinutkářky Fléru.