Letí to......22. srpna letošního roku MacFut oslavil na Fleru první rok! Za mnou je 181 prodaných náušek, 100 nadšenců, několik vytvořených fler nominací, jedna titulní fler nomice MacFut náušek, několik blogů a hlavně obrovské nadšení z vlastní tvorby. Byl to bohatý rok plný zkušeností.

To, co na Fleru obdivuji asi nejvíce, je optimistická nálada plná radosti z tvorby a vlastní seberealizace, která je cítit z každého flerovského výrobku. Zbožňuji nadšení a dobrou náladu, která je na Fleru všudypřítomná a která mi tak zoufale chybí, když v pršavém podzimním ránu vykouknu z okna, když si uvědomím, že jsem 9 tisíc kilometrů od domova, nebo když nakouknu u ranní kávy do novin.

Během roku přibylo mnoho nových barev, vzorů a motivů. Také  jsem rozšířila nabídku o buttonkové gumičky do vlasů. Jednoduše vytvořené gumičky, které oživí každý culík. Skoro ke každé gumičce jsem vyrobila i náušky, takže si mé milé zákaznice mohou objednat sadu.

V současné době připravuji visací řadu butonkových náušek. Hotové by měly být do Vánoc. Jsem moc zdědavá, jak se budou zákaznicím líbit.

Myslím, že první flérové narozeniny by se měli oslavit! Co myslíte, mé milé zákaznice?

Pokud si ve dnech 25. října až 30. listopadu objednáte v mém obchůdku nejméně dvoje náušky, získáte další pár náušek vlastního výběru zdarma.Usmívající se Info o výběru mi prosím zašlete zprávou.

Takhle to vypadá v současné době u mě v obchůdku!

Najdete tam několik milých stvoření.

image

image

Najdete tu něco pro milovníky puntíků....

image

image

něco jednoduchého, ale efektního....

image

image

něco pro milovníky námořnických motivů....

image

image

a zmiňované gumičky do vlasů.....

image

image

V obchůdku je toho však mnohem více, přijďte se mrknout a oslavit tak se mnou první rok na Fleru!

Krásný týden Vám přeje MacFut!