K napsání blogu mě přiměla otázka, jestli je zde možné nabízet výrobky s nádechem erotiky. Ráda bych znala názor a důvod proč ano či ne. Daří se mi fotit soft erotické fotky a některé jsem si dala vytisknout na plátno s tím, že z nich ušiji povlaky na polštáře nebo nákupní tašky.

Stejně tak máme pár vlastních fotek z regionu, které se objeví též na taškách a pokud by někdo poptával nějaký motiv nebo měl svůj materiál, tak není problém se domluvit na předání a ušití.

Všimla jsem si, že se zde nabízí různé fotky a opět se ptám, jak je to s prodejem těch s erotickým zaměřením. Svým způsobem je to taky umění se něchat vyfotit v nějaké choulostivé pozici, samozřejmě jen s nádechem nahoty, ráda nechávám prostor pro představivost.

Pokud zde není místo pro takovou tvorbu, tak se ptám, čím to je? Napadá mě jedině fakt, že tyto stránky navštěvují především ženy, ale vzhledem k zájmu především ze strany mužů by byly takové fotky a výrobky neprodejné.

Dlouho jsem zvažovala, jestli se můj záměr pokusit uskutečnit, ale za zkoušku člověk nikdy nic nedá. Na hlavní fotografii je Sečská přehrada, jeden s motivů, který chystám použít k výrobě tašek. Budu ráda za každý komentář, dlouho jsem tu nebyla a nesleduji novinky, tak nevím co se smí a co ne.