image

Vážení a milí! ❤

 

Říkala jsem si, že by to chtělo trošku oprášit profil a maličko se znovu-představit :)

Možná už někteří znáte mé pohodlné střihy a kreativní trička, pro vás ostatní tu mám krátké nahlédnutí do natyris dílny.

Prostě pár slov a o trochu více fotek ❤

Takže vítejte u natyris...
... a oblečte se do barev!


Na počátcích natyris stál pocit mladé holky, že nemá co na sebe. Tehdy mi veškěré oblečení z běžných obchodů připadalo šedé a nudné a v šatníku mi prostě chyběla žlutá sukně. Společně s touhou po kvalitním oblečení vznikla značka natyris, která se stará o mé i vaše maximální pohodlí.

 

Od roku 2009 pro vás šiji oblečení dle vlastních návrhů a střihů. Všechno začalo pohodlnými žabkovými kalhotami a sukýnkami, přes mé milované kolové sukýnky jsem se dostala k šití triček - jeden vychytaný střih a spousta kvalitních látek ❤

K této natyris klasice se pak na podzim roku 2014 přidala moje nejvýraznější autorská kolekce - kreativní tabulková trička s aplikací, na která lze psát křídou, či křídovým fixem :) Co na srdci, to na triku!

 

A kdo stojí za značkou natyris?

Nespoutané tvůrčí duo Luisa&Kristýna, máma&dcera.

Já jsem Kristýna, vybírám pro vás látky, navrhuju střihy a hlavně z celého srdce miluju šití! Taky veškerá komunikace probíhá přeze mě - obstarávám eshop a domlouvám se s vámi na zakázkách na přání :)

Luisa je profesí matematička, které rýsování nikdy nedělalo větší problém. Na starosti má konstrukci střihů i samotné stříhání a taky nějakou tu administrativu.

Nemáte co na sebe? Pojďte si společně s námi projasnit svůj den barvami!

❤ Kristýna&Luisa

PS: Tady je to slíbené nahlédnuté do dílny :)