Sedím ve vyhřáté pracovně a pod rukama mi vzniká další kulatá krabička. Neposlouchám při tom jazzové rádio na Youtube, jak tomu bývalo ještě před rokem. Zato však slyším svého muže, který sedí zády ke mně ve vzdálenosti asi 2 metrů, rytmicky se pohupuje na kancelářském křesle a snaží se řídit z home-office chod části zeměkoule.

Vidíme se každý den. Samozřejmě jásám! Ale … Naše komunikace se začíná omezovat na strohé “dojdu pro snídani”, “oběěéééd” a “co si dáme k večeři?”.

To vše protkané útržky on-line výuky našeho syna, vařením anebo rychlou navigací na webech jako budejidlo a spol. Možná, že to taky znáte.

Chtělo by to konečně tu rutinu nějak ozvláštnit. Jenže čím? Jít na sklenku vína? Setkat se s přáteli? Vyrazit na lyže?

Odkládám kulatou krabičku a beru do ruky počítač. Otvírám milovaný grafický program a listuju stovkami fotek svých výtvorů, které jakoby volají po tom, abych jim vdechla druhý život.

A za chvíli už posílám svému muži dotaz přes What’sApp (ano, ještě stále řídí zeměkouli 2 metry za mnou:). Není to jen strohý text - je to vytuněný obrázek …

Nedáme dnes autovýlet?

 

A tak se v mé dílně nakonec zrodilo něco jedinečného - obrázkový servis na podporu partnerských a mezilidských vztahů. Je protkaný humorem, láskou, soucitem i poděkováním. Dala jsem mu proto jméno Láska prochází obrázkem.

A protože si přeji, abyste zažívali podobné okamžiky také, je čas se tady s Vámi o něj podělit ...

https://www.fler.cz/zbozi/obrazkovy-servis-laska-prochazi-obrazkem-12066595

Srdečně Vás zdraví

Petra Farkašová

... Vaše zázemí v péči o vztah