5. ročník flérovské  meziklubové soutěže MaŘeNa pořádá filmový festival napříč žánry.

Neškodí se někdy v historii  vrátit nazpátek. To jsme udělali hned nadvakrát. V dějinách jsme se přesunuly do příběhu starověkého Egypta a v historii kinematografie  do doby monumentálních výpravných historických filmů. Upoutal nás od nepaměti zobrazovaný příběh charismatické a cílevědomé Kleopatry. Zjistili jsme však , že pojmout toto téma není zdaleka tak snadné, jak se v prvopočátku zdá. A také jen několik statečných  z našeho klubu MaŘeNA má ráda foto, malbu a grafiku svůj boj dotáhlo do konce.

Ti, co to zvládli však rozhodně zasluhují Vaši pozornost. Všechny soutěžní díla  jsou samozřejmě na prodej a u každého, když si ho rozkliknete, najdete legendu, příběh. Nespokojte se jen tady v anketě s náhledy, přečtete si naše příběhy u výrobků.

A jak zapůsobil film na Vás? Pamatujete se na něj? Jak jste se na něj dívali poprvé a jak dnes? Budeme rádi nejen za Vaše hlasy, ale i za to, když se s námi podělíte o zážitky v komentářích.

Takže!

Je tady druhé  kolo tohoto ročníku. Bylo vybráno historické téma - film KLEOPATRA

Máme pro vás 4 úplně nové výrobky a vy máte 2 vzácné hlasy.

Komu je přidělíte?

Hlasujeme do půlnoci  6. dubna 2017.

A za všechny vaše hojné hlasy moc děkujeme...

Anketa se načítá ...

TIP: 
Kliknutím na fotku si můžete výrobek pořádně prohlédnout, přečíst si legendu jeho vztahu k tématu a v neposlední řadě si jej také zakoupit.

 

 

Nezapomeňte se také podívat a hlasovat i v ostatních klubech

TIP: 
Chcete zůstat v obraze? Zaškrtněte si na našem klubovém profilu Mařena maluje a foto-grafuje vpravo nahoře "Hlídat novinky". O všem vás budeme informovat.

Vaši malíři, grafici a fotografové 

 Úvodní malba: Henry Clive