Zdravím všechny čtenáře za klub Fler Made nebo Fler šmejd. Možná jste naši existenci zaregistrovali. Pokud ne, nebo si jen chcete připomenout, oč tu běží, nakoukněte do našeho prvního společného blogu.

Máme za sebou další měsíc, což znamená, že bychom měli shrnout, co se za tu dobu událo a co jsme zhodnotili. Byl to vskutku perný měsíc, však víme, advent, Vánoce, Nový rok, takže i my jsme trochu zredukovali počet hodnocených výrobků, a to především z důvodů časových. 

Pokud tedy s námi chcete strávit ještě chvíli času, podívejte se, co jsme nechali zkritizovat:

  

  

  

  

Mnoho z nás dalo na různé rady, především co se fotek týče. Další poupravili popisy a další detaily. Nejvýraznější změny na fotografiích, ať už to byla změna hlavní fotky či úplné přefocení, proběhly u těchto výrobků:

  

Dalšími milými novinkami bylo to, že dva výrobky z této "party" se umístily v Top výběru (první dva) a jeden (třetí) se dokonce umístil v pravidelných fler novinkách. Gratulujeme!

  

Několik kousků bylo již prodáno:

  

Přesto stále máte možnost zakoupit ty zbývající:

    

    

Pokud byste měli zájem, můžete se do našeho klubu přihlásit, rádi vás tam uvidíme. Všechny obrázky jsou rozklikávací, můžete si tedy zboží snadno prohlédnout :)

Za Fler Made nebo Fler šmejd vás zdraví TheTerezkaD {#emotions_dlg.rose2}