Ještě taky: Módní? Minimalistický? Praktický?

Odpovědi na tyto otázky nechám na každém z vás. Přírodní vlněná plst je úžasný materiál, který může být kladnou odpovědí na všechny tyto otázky.

Ráda bych upozornila na novinku v mém obchodě - elegantní, stylové a praktické obaly, které můžou fungovat zároveň jako módní doplněk. Vhodné jako dárek pro ženu i muže jakéhokoliv věku.

Vhodné na dokumenty, doklady, brýle, mobil, iPad, tablet. Můžete je použít do aktovky i bez. Ženy jej mohou využít do společnosti, jako stylové psaníčko, záleží čistě na osobním vkusu.

Protože: V dnešní přetechnizované době nám často chybí každodenní kontakt s přírodou. Tento deficit můžeme částečně nahradit doplňky s přírodních materiálů. Přírodní vlněná plst je odolná vůči okolním vlivům,  zabraňuje pronikání suchých nečistot, a také tlumí nárazy. Vlákna jsou mimořádně pevná, zachovávají původní tvar a strukturu.  Vlněná plst je tradiční materiál v naší historii, je to produkt, který není škodlivý pro životní prostředí s možností ekologické likvidace. Výrobky z tohoto materiálu jsou tedy vhodné pro všechny s ekologickým smýšlením, ale nejen pro ně.

Obaly jsou ušité z velice kvalitní přírodní vlněné plsti, tloušťky 3 mm, s vysokým obsahem přírodní vlny od českého výrobce. Složení materiálu viz popis ukaždého obalu jednotlivě.

Výběr ze 4 barev plsti - zelená, béžová, modrošedá, šedá - vše melír.

Výběr ze 6 barev gumiček - světle růžová, béžová, tmavě šedá, tyrkysová, žlutá, jablkově zelená.

  image

Ve stejném stylu Vám mohu ušít obal podle Vašich rozměrů. Kontaktujte mne zprávou.

Čištění a údržba:  Pokud je to nutné, čistíme ručně vlažnou vodou s mýdlem. Při silnějším znečištění se doporučuje chemické čištění.

 

Obal na dokumenty, notebook menší tloušťky, tablet:

   
 
 
Obal na iPad mini, tablet, doklady:
 
  image
 
Obal na mobil, doklady, brýle, psací potřeby:
 
    
 
image image
 
Výrobky, které nemám skladem, objednávejte do 6.12., ostatní pak do 13.12. Děkuji. 
Těším se na Vaši návštěvu u HančaHa.