...fakt se s nima dost pářu... jednak obrazně a někdy i doslova, to když se třeba zauzluje nit. 

Diáře z mojí dílny jsou sakumprásk ruční výroby a každý vždy originál, tomu nasvědčuje i možnost volby rohů, designu desek, barvy gumičky i typu vnitřního diáře, od letoška si ještě navíc můžete vybrat i kdy bude váš diář začínat (o Kdyáři jsem psala v blogu)

Každý diář je tedy individuálně tištěný, vázaný a ořezávaný. Je to hodně práce, ale baví mě to :-) A nejvíc mě samozřejmě těší spokojení zákazníci, kterým diáře dobře slouží.

Proč si myslím, že byste si měli pořídit diář v koptské vazbě "bez hřbetu"? Koptská vazba je krásně flexibilní a zároveň pevná, rozhodně vám z diáře nebudou padat listy a navíc, pokud rádi do diářů vkládáte další papírky s poznámkami, vizitky, vstupenky a jiné věci, diář přirozeně nabobtná, nicméně hřbet tím netrpí a gumička vše spolehlivě udrží.

Jakmile jednou zkusíte koptskou vazbu můžete dát sbohem kroužkovým diářům (a často i potrhaným taškám, když se v nich diáře někde zadrhnou). 

Diáře jsou tištěné na nebělený recyklovaný papír, na který se nemusíte zdráhat použí ani inkoustové pero, nebělený papír zároveň natáhne oči ani v ostrém slunci nebo osvětlení. Design je jednoduchý bez zbytečných stránek navíc, pokud ale přece jen potřebujete místo na poznámky, vzadu je několik volných listů a taky není problém přidat nějaké další.

V nabídce v tuto chvíli najdete několik stylů s výběrem variant či barev, můžete si však nechat vyrobit diář v téměř jakémkoli designu, jaký vidíte v nabídce nebo i prodaném zboží, pokud budu mít dostupné materiály.

Co dodat? Vybírejte, kombinujte, objednávejte :-)

DĚKUJI!