Nedávno jsem zahájila literární výzkum a teď nastává čas, abych vám prozradila své další úmysly, aneb co jsem měla za lubem ;o)

Sama jsem vždycky velmi ráda četla, proto mě napadlo, že spojím svou vášeň pro šperky a literaturu a vytvořím šperky s úryvky literárních skvostů. Jaro mě zlákalo přírodními materiály, a tak moje představa vypadá zatím nějak takto:


Je to zatím jen návrh, není to kompletně hotové.

Základem je slabá dřevěná překližka, text jsem zhotovila sama v grafickém programu. Chtěla bych, aby vynikl právě ten text, proto celek bude už jen přelakován a ponechán takto k použití jako přívěsek nebo jako náušnice. 

Budu ráda, když mi napíšete, jak se vám tento nápad líbí a zda byste případně měli o podobný doplněk zájem. {#emotions_dlg.rose2}

 

A teď k mé soutěži

Mám tady tři další kousky, které mám rozpracované a KDO UHÁDNE DÍLO I AUTORA všech tří ukázek, zařadí se do slosování o cenu! 

Cenou bude poukázka na nákup v mém obchůdku za Kč 99,-.

Své odpovědi můžete psát kam chcete ;o) - pod blog (jestli chcete poradit ostatním) nebo do mé pošty.

Ukázka č. 1:

Ukázka č. 2:

Ukázka č. 3:

 

Myslím, že je to tak lehké, že nepotřebujete ani nápovědu ;o) Jedinou nápovědou může být to, že ve všech případech se jedná o obecně jedny z nejoblíbenějších a nejznámějších titulů.

Soutěž ukončím za dva týdny, tedy 5. 4.