Domů Zboží Od evacernoskova

Křišťálový přívěsek SVĚTLO ZEMĚ /křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od evacernoskova

Katalogové č.: 14679225
Zobrazení: 36x
Vloženo: 19.5.2024
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zářivý přívěsek tvoří tromovaný váleček přírodního křišťálu v TOP kvalitě z Brazílie, s inkluzemi, s jemnými mlhovinami a třpytkami uvnitř kamene. Křišťál patří - spolu s růženínem a ametystem – do základní trojice harmonizujících minerálů pro každého, kdo sdílí jejich nádherné vibrace a energii lásky ...

Třpytivý křišťál ocení žena jemná a intuitivní. Přívěsek s křišťálem bude krásný vždy a v kombinaci s libovolným oblečením. Kámen je na povrchu dokonale hladký a krásně vyleštěný. Zdánlivé praskliny se nachází jen uvnitř minerálu. Kámen není nikde poškozený, odřený nebo prasklý. Je dokonale lesklý a hladký.

Vnější rozměr přívěsku je 1,8 x 4 cm (i s očkem). Tloušťka je 8 mm.

Přívěsek je zavěšený na stříbrném rhodiovaném řetízku, který je součástí dodávky. Celkový obvod závěsu se zapínáním je 46 cm.

Přívěsek je zhotovený ručně, podle vlastního autorského návrhu, za použití měděných pocínovaných drátků, spojený atestovaným bezolovnatým cínem se stříbrem. Přívěsek je bez patiny, ve stříbrném vzhledu cínové slitiny. Je leštěný a povrchově ošetřený antioxidantem. Obě strany přívěsku jsou hladké. K dispozici je tento jediný kus.

Poznámka: o harmonizujících a vibračních účincích křišťálu se obecně dobře ví, takže se tentokrát nebudu rozepisovat….

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením a informacemi. Bude odesláno jako cenné psaní za uvedené poštovné.

Menu
--