Domů Profil prodejce ta co si hraje...
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Praha 8, ČR
  • 75 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (27) 100%
Nadšenci: 144
Aktivita: aktivní
Prodáno: 75
Registrace: 17.2.2010
Město: Praha 8
Stát: ČR

ta co si hraje...

/ Prodávající
Novinky
906706
16.10.2020 K MÁNÍ POSLEDNÍ Z UŽ UPLETENÝCH JELENŮ K ODESLÁNÍ IHNED. DALŠÍ UŽ JEN NA OBJEDNÁVKU PO DOMLUVĚ BARVA+VELIKOST, K ODESLÁNÍ DO MĚSÍCE.

AHOJ VŠICHNI! JEN SI TAK HRAJU...

Copak dělá naše Bára, ve dne šije v noci párá... říkávala mi babička, aniž bych byla Bára a to už musí být, abych sedla k šití, ale pletení, které mě ona naučila, to je jiná.. (ještě že neumím malovat, někdy chápu proč si ten Vincent asi uříz' ucho).. Nejradši sem obklopená haldou klubíček a kombinuju a těšim se jak malá co z toho vyleze, což málokdy vím předem. Ale párám výjímečně a všelijak to odkládám, takže už ani nepamatuju ,kdy naposled. Baví mě taky tkaní, vyšívání, šití, batikování...

Ponožky na 4(5) jehlicích jsem se naučila dávno, dávno již tomu, kdy tu NIC nebylo, a mě se děsně líbilo jak ve vzácně viděných západních filmech holky měli na sobě poránu akorát "jeho" košili a ty dlouhý barevný úžasný doma pletený fusekle...  S kabelama jsem začala pro sebe, pak pro kamarádky... nikdy nejsou dvě uplně stejný (to by mě nebavilo a asi bych to ani nedokázala i kdybych chtěla) a vždycky se do nich vejde formát A4 a pecen chleba a šminky a doklady a všechny ty potřebné věci co je nutno mít denně u sebe. U tašek taky dbám na to, aby byly lehký (myslíce na parádní koženou kabelu, kterou sem ovšem měla všehovšudy 5x, neb je těžká už prázdná).

Na Fler chodívám už dlouho. Nejdřív pro potěchu oka, ducha a radost z nápadů a šikovnosti potrefené části lidstva, posléze už se to nedalo vydržet, tak jsem se přihlásila a utrácela a nakupovala, no a nakonec jsem se vyprsila k výkonu a začla dávat v plen i svoje dílka.

Tož tak.

Způsob dopravy
V Praze možno domluvit osobní předání.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od ta co si hraje...

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--