Domů Profil prodejce Namydlená Káča
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Bílina, ČR
  • 313 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (24) 100%
Nadšenci: 121
Aktivita: aktivní
Prodáno: 313
Registrace: 12.3.2016
Město: Bílina
Stát: ČR

Namydlená Káča

/ Prodávající
Novinky
717260
23.4.2018 Nějaké zamyšlení :)
https://www.fler.cz/blog/...

Dobrý den.

Jmenuji se Kateřina a ráda bych vám představila své výrobky, které Vám nabízím pod značkou Namydlená Káča.

Mýdla a kosmetické výrobky vyrábím od roku 2015. Mýdlování a vše s ním spojené mě opravdu baví a jsem moc ráda, že se tato láska mohla stát mým povoláním. Za to děkuji hlavně Vám :).


Přírodní mýdla

Většina mýdel je vyráběna šetrnou metodou za studena z rostlinných olejů. Při této metodě si oleje a bylinky zachovávají své blahodárné a léčivé účinky, které pak mohou působit na naši, často problematickou, pokožku.

K výrobě používám výhradně rostlinné oleje. V mýdlech není použit tuk palmový a většina používaných ingrediencí není testována na zvířatech. Dále potom přírodní silice a sušené bylinky. Mýdla jsou zabarvena pouze bylinkami a přírodními ingrediencemi.

          

 

Mýdlům byla udělena ochranná známka KRUŠNOHOŘÍ regionální produkt. Garance původu, kvality a šetrnosti k životnímu prostředí. 

Mýdla splňují všechny podmínky pro prodej a výrobu kosmetických výrobků, prošla atesty u SZÚ a jsou zaregistrována v registru CPNP.

Kateřina

 

 

Zboží odesílám Českou poštou, jako doporučenou zásilku vždy do dvou dnů po připsání částky na účet. Je možné zboží odeslat na dobírku, opět dle platného ceníku České pošty. Individuálně je zde možnost osobního převzetí.

Po odeslání a potvrzení objednávky zákazník obdrží číslo účtu, na který odešle platbu. Nejpozději do dvou pracovních dní od připsání částky na účet odesílám zboží na zákazníkem uvedenou adresu.

Zboží je zasíláno doporučeně. Zabaleno v obálkách, zajištěných proti nárazu. Poštovné je zákazníkovi účtováno dle aktuálního sazebníku České pošty.

Zboží lze zaslat i na dobírku, která je účtována opět podle platného sazebníku České pošty.

Zboží odesílám bez vad a poškození. Kdyby náhodou došlo poškození při přepravě, je možné domluvit se na opravě, výměně zboží nebo slevě. K reklamaci nepřistupuji, pokud je zboží poškozeno nesprávnou manipulací a použitím. Ke každé objednávce vystavuji fakturu, kterou odesílám současně se zbožím.

 

Zákazník má právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od objednání a to i bez udání důvodů. Vrácení peněz probíhá převodem na účet zákazníka po vrácení zboží nebo odeslání potvrzení o zaslání zboží.

 

Zasláním objednávky stvrzujete, že souhlasíte s uvedenými obchodními

Způsob dopravy
Doprava zajišťována přepravcem PPL
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Namydlená Káča

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--