Domů Zboží Od Deewa Art

RUBÍN, MĚSÍČNÍ KÁMEN, PERLY & AQUA AURA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna110 Kč
Česká pošta - Balíkovna110 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Deewa Art

Katalogové č.: 9444990
Zobrazení: 106x
Vloženo: 1.4.2018
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Šperky odesílám do 2 pracovních dnů.

Náramek na zapínání s duhovým Měsíční kámenem 6 mm, facetovaným Rubinem 3-4 mm, Aqua Aura 6 mm & Perlami. Ag komponenty/ velikost náramku M 19 cm. Přívěsek malá hvězdička. Velikost náramku: S-M 18 cm

Udává se, že měsíční kámen pomáhá léčit horní zažívací trakt a odstraňuje z něj citové napětí, působí na trávicí a reprodukční orgány, snižuje napětí při menstruaci, udržuje v rovnováze hormonální systém, zklidňuje hyperaktivní děti, detoxikuje, léčí problémy kůže, vlasů, očí, slinivky břišní a jater. Též se udává, že měsíční kámen pomáhá při početí, těhotenství, porodu a kojení. 

Aqua aura má zklidňující a relaxační účinek na emoce, je výborným pomocníkem pro uvolnění negativity a odstranění stresu, tiší staré rány a posiluje sebedůvěru a sebeúctu. Tento druh křišťálu aktivuje duševní energii, uvolňuje vazby na minulost a vytváří prostor pro něco nového. Prohlubuje duchovní naladění svého majitele, je vhodný jako amulet proti psychickému útoku a talismanem pro meditace, kdy zesiluje pocit míru a bezpečí.

Rubín je kamenem bohatství i ochrany. Vytváří štít proti všem druhům útoků. Představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě  a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Zajišťuje klidný spánek bez nočních můr.

Menu
--