Domů Zboží Od křesadlo

Pidilavička Pipi

4 200 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od křesadlo

Katalogové č.: 9312929
Zobrazení: 234x
Vloženo: 19.2.2018
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pipina ke mně dorazila z jižních Čech v lepenkové krabici od kamaráda mého kamaráda, jehož babičce sloužila v zádveří pro přezouvání. Nechápu, jak se tak úžasného kousku nábytku mohl někdo dobrovolně vzdát. Je sice pravda, že lavka byla úplně rozklížená a původní polstr putoval bez otálení do popelnice. Ale byla vyrobena s fortelem a láskou někdy na začátku minulého století a čas jí na kráse spíše přidal, než ubral.

    Pipinu jsem musela rozebrat na prvočinitele a pořádně sklížit. Následně jsem ji lehce ručně obrousila původní lak, ťukance a šrámy a domořila  do původního odstínu dřeva tak, aby byla zachována původní patina. Navrch jsem ji přetřela polomatným polyuretanovým lakem. Polstr je kompletně nový. Jeho základ tvoří gumožíně a polyuretan, měkčený je čalounickou vatou. Potah tvoří pevná čalounická bavlněná látka v bílo-šedo-béžové barevné kombinaci. Spodek sedáku je pošit pevnou jednobarevnou béžovou potahovinou ze směsi bavlny a polyesteru v hrubší vazbě, aby po hladkém překližkovém povrchu neklouzal. Sedák je zpevněn čtyřmi potaženými knoflíky.

Rozměry lavičky jsou V 47 x Š 56 x H 32 cm.

Pipi si můžete přijít prohlédnout a odvézt si ji osobně, nebo vám ji pošlu pořádně zabalenou Českou poštou jako cenný balík.

Menu
--