Domů Zboží Od Deewa Art

LOTOSOVÝ KVĚT • SYMBOL VĚČNOSTI

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna110 Kč
Česká pošta - Balíkovna110 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Deewa Art

Katalogové č.: 9144009
Zobrazení: 219x
Vloženo: 19.12.2017
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Šperky odesílám do 2 pracovních dnů.

Vše, co jsme, je výsledkem toho, co jsme si mysleli...

Náramek Lotosový květ vám neustále připomíná stezku, kterou jste si vybrali - cestu k jediné Pravdě, ke znovunalezení své Duše, jež je portálem do světa Boha, cestu k čisté a bezpodmínečné lásce.

Máme pouze 1 ks ve velikosti S, lze poupravit velikost.Pište do zprav.

Křišťál přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše. Neutralizuje negativní energii a černou magii. Je dokonalý nositel čistého světla. Dodává energii a světlo do našeho snažení. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Křišťál nás ochráni před elektromagnetickým zářením, jehož je v 21. století kolem nás až příliš mnoho.Ekologičtí technici zjistili, že vibrace křišťálových kamenů mohou výrazně snížit sílu elektromagnetického pole mobilních telefonů a televizních přijímačů.

Lotos jako květina představuje jeden z nejváženějších symbolů buddhismu. Legenda o Buddhovi vypráví, že sotva se narodil, uděl sám několik krůčků bez jakékoli pomoci a tehdy na každém místě, kam vstoupil, vykvetly lotosy. Jedna z nejznámějších manter zaznamenaných ještě v sanskrtu také hovoří o Buddhovi ve spojení s lotosovým květem. Buddha byl rovněž velmi často zobrazován sedíc na květu lotosu. 

Menu
--