Domů Zboží Od Tepané šperky

Prstýnek s chalcedonem a apatitem

166 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Tepané šperky

Katalogové č.: 8954111
Zobrazení: 31x
Vloženo: 24.10.2017
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

APATIT - kámen motivace - ulehčuje kontakt s lidmi, napomáhá sebevyjádření, podporuje tvořivost a intelekt. Uvádí nás do rovnováhy tělesně, duševně i emocionálně. Tiší lítost, apatii, zlost, podrážděnost a hněv, pomáhá překonávat citovou vyčerpanost. Podporuje tvořivost a intelekt. Napomáhá vstřebávání vápníku, a je proto velmi vhodný jako podpůrný prostředek při onemocnění pohybového ústrojí. Prospívá i kloubům a chrupavkám. Podporuje tvorbu nových buněk, údajně snižuje krevní tlak.
Astrologické přiřazení: STŘELEC a BLÍŽENCI
CHALCEDON - v antice kámen řečníků. Pomáhá při vyjadřování a potlačování zábran v řeči, a tím zlepšuje náš mluvený projev. Posiluje paměť a imunitu, účinkuje proti depresím, strachu a smutku. Mírní citové vzrušení, zlepšuje náladu a celkově uklidňuje. V tělesné rovině se uvádí jeho kladný vliv na léčbu cukrovky a činnost štítné žlázy, stejně jako pomoc při léčbě hlasivek a horních cest dýchacích. Má také posilovat mateřský pud, zvyšovat tvorbu mateřského mléka a usnadňovat porod. Některé zdroje uvádějí i snižování příznaků demence, regulaci krevního tlaku a působení proti usazování minerálních solí v cévách.
Astrologické přiřazení: KOZOROH, RAK, STŘELEC, někdy se uvádí i BLÍŽENCI
Všechny prsteny jsou zhotovené z chirurgické oceli s atestem zdravotní nezávadnosti a mají nastavitelnou velikost kroužku.

Menu
--