Domů Zboží Od já.káně

Zvonkohra - Do ticha

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od já.káně

Katalogové č.: 8549358
Zobrazení: 180x
Vloženo: 21.5.2017
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Křišťál je nejúčinnější léčivý, universální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vhodný pro meditace a magické účely.

Apatit ředstavuje styčný bod mezi věděním a hmotou. Je to kámen, který podporuje filantropické sklony a vzbuzuje touhu po službě druhým. Apatit je naladěný na budoucnost, ale přesto dokáže člověka spojovat s minulými životy. Je zdrojem psychických darů a duchovního naladění. Prohlubuje meditaci. Napomáhá komunikaci a sebevyjádření ve všech rovinách.

Psychologicky apatit zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, usnadňuje kontakt s ostatními lidmi, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství. odstraňuje negativní postoje. Pomáhá hyperaktivním a autistickým dětem.

Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a intelekt. pročišťuje zmatky a spory, pomáhá získat informace, jichž lze využít k osobnímu i společnému prospěchu. Rozšiřuje vědomí, otevírá cestu k pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání. Uvolněním energie kořenové čakry odstraňuje zklamání a podporuje vášeň, v níž není přítomna vina.

Zvonkohra má na výšku 34 cm, měřeno od větvičky.

Buková větvička je dlouhá 20 cm.

Jednotlivé měděně kapky jsem ručně vyřezala, obrousila, oleštila a napatinovala. Je jich zde, ve velikosti od 7 až 4,5 cm. Hezky o sebe zvonivě poťukávají.

Všechny ověsy jsem vyrobila z mědi a napatinovala.

Použila jsem:

3 křišťálové valouny - asi 2cm - 1,5 cm

2 přírodní krystaly křišťálu - 2,5 cm

3 kapky přírodního apatitu

Menu
--