Domů Zboží Od Marcela Plevová

Háčkovaná vesta z hedvábného buretu - Malý strom

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce239 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Marcela Plevová

Katalogové č.: 7857759
Zobrazení: 705x
Vloženo: 13.10.2016
Počet srdcí: 82x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální autorská volně háčkovaná vesta bez rukávů kruhového střihu z buretového hedvábí Silk, které jsem ručně obarvila barvami na hedvábí s profesionální parní fixací. Prostřední část (střed zad) tvoří kruhová vsadka z ručně malované hedvábné buretové metráže, ozdobená akvarelovou malbou stromu, rovněž barvami na hedvábí s parní fixací. Součástí vesty je spona (brož) se stejným motivem, s použitím stejných materiálů. Sponu je možné použít pro sepnutí v místě dle potřeby, nebo při ponechání rozepnuté vesty připnout jako brož.

Barva: kombinace béžových, světle hnědých, džínově modrých a tyrkysových odstínů.

Velikost cca 38-42, foceno na vel. 42, na menší postavě by se dala více zavinout.

A tady si můžete přečíst něco o tom, jak vesta vznikla: Cesta Malého stromu.

Buretové hedvábí je vyráběno z vnějších ovinů kokonu bource morušového. Přírodní hedvábí se vyznačuje jednou z přirozených vlastností a to je  charakteristická  vůně sericinu. Ten vylučuje housenka bource morušového pro slepování vláken. Vůně postupně praním mizí.

Sericin,který je v přírodním hedvábí obsažen má jednu nemírně důležitou vlastnost což je silný antibakteriální účinek.Housenka bource morušového tím chrání po zakuklení sama sebe tak,aby zdárně dospěla do stadia motýlka.Pro lidi má sericin a tedy úplet ze Silku léčivé účinky např.částečně léčí akne,léčí prasklinky v kožní tkáni atp.

Menu
--