Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Labradoritový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 7425690
Zobrazení: 98x
Vloženo: 14.5.2016
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník pro milovnice surových kamenů.

Surový velký  labradorit, který má vyleštěnu jen přední stranu, zadní strana není podložena kovem, je zasazen do cínového lůžka. Vyrobeno technikou měkkého pájení cínem, patinováno, leštěno na starostříbrný lesk, ošetřeno proti oxidaci. 

Velikost přívěsku celkem 7 x 5,5 cm, velikost kamene 5,8 x 4 cm, zavěšeno na černou kulatou kůži o síle 3mm, délka 45 cm, zapínání na karabinu z chirurgické oceli.

Labradorit má výraznou labradorescenci odstínů zeleno modro žluté.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Labradorit prohlubuje vjemy a intuice, posiluje auru, podporuje samoléčitelný proces organismu.

Pro svůj vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

 

Menu
--