Domů Zboží Od ALACTA

Jarní louka-100%hedvábná šála ručně pletená 174 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ALACTA

Katalogové č.: 4972481
Zobrazení: 214x
Vloženo: 24.3.2014
Počet srdcí: 81x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

100 % hedvábná příze jednonitka, ručně barvená barvami na hedvábí a fixovaná v páře. Jemná a měkká, jemňoučký lesk z tohoto materiálu ručně upletená šála, která je lehoučká,krajkovým, vzdušným vzorem, měří na délku celkem 174 cm, šíře 9 cm, třásně měří 7 cm.

Buretové hedvábí je vyráběno z vnějších ovinů kokonu bource morušového. Přírodní hedvábí se vyznačuje jednou z přirozených vlastností a to je  charakteristická  vůně serotoninu.Ten vylučuje housenka bource morušového pro slepování vláken. Vůně postupně praním mizí.

 Serotonin,který je v přírodním hedvábí obsažen má jednu nemírně důležitou vlastnost což je silný antibakteriální účinek. Housenka bource morušového tím chrání po zakuklení sama sebe tak, aby zdárně dospěla do stadia motýlka. Pro lidi má serotonin a tedy úplet ze 100% hedvábí léčivé účinky např. částečně léčí akne, léčí prasklinky v kožní tkáni atp.

Složení a barva: 100 % hedvábí, středně zelená, světle zelená,  zelená,sytě oranžová  středně oranžová, světle oranžová, žlutá a přírodní smetanová.

Prosím perte ručně přípravkem s obsahem lanolinu ve vlažné vodě s přidáním octa, ten zvýrazní barvy. Při prvním praní může trošičku pouštět. Nemněte a sušte volně rozložené, ždímání velmi jemné, nejlépe v ručníku. Chemicky nečistěte.

 

Menu
--