Domů Zboží Od Keramika-Kami

Anděl - Světlo Domova

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Keramika-Kami

Katalogové č.: 4405247
Zobrazení: 44x
Vloženo: 22.10.2013
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

keramická soška o velikosti cca 11cm doplněna Prehnitem ,křídla mědˇ polakovaný drát.

barva přírodní pálená hlína. Kámen je vždy unikátem..

Prehnit - je kamenem nepodmíněné lásky. Přináší klid a ochranu. Harmonizuje celé okolní prostředí svého nositele. Pomůže proměnit váš domov doslova ve svatyni zdraví. Revitalizuje a obnovuje okolní prostředí. Přináší poznání, jak se dostat do souladu s přírodou a přírodními energiemi. Potlačuje noční můry, fobie a utkvělé obavy. Vhodný kámen pro léčitele a feng-šuej.


Prehnit se hojně využívá ve Feng Shuey, neboť svým ozdravujícím účinkem dokáže vyčistit energie v domově nejen od přístrojů vyzařující elektromagetické záření, ale také po hádce čí tiché domácnosti.

Prehnit je poměrně hojný křemičitan hliníku a vápníku. Bývá bezbarvý, šedobílý či zelený. Vždy je skelně lesklý. Vyskytuje se ve formě kulovitých agregátů, vzácněji tvoří tabulkovité krystaly. Vzniká na trhlinách a v dutinách bazických, magmatických a přeměněných hornin, zejména diabasů, gaber a amfibolitů. Byl objeven v roce 1788 v Jihoafrické republice a pojmenován podle svého objevitele plukovníka H. von Prehna. V Čechách je nejznámějším nalezištěm prehnitu amfibolitový kamenolom Markovice u Čáslavi. Krásné zeleně zbarvené prehnity pocházejí z jeho typového naleziště v Jihoafrické republice, z Mali a Číny.

původ : Jižní Afrika

Menu
--