Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Mistr Labradorit (Ag 925)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 14506660
Zobrazení: 129x
Vloženo: 9.2.2024
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tajemný, mistrovský... magicky krásný trojúhelníkový kámen...

O kamenech s motivem trojúhelníku toho bylo řečeno již mnoho...

Stříbrný přívěsek ryzosti 925/1000, dominuje mu překrásný labradorit (30 mm).

Celý přívěsek je komplet ruční výroba, bez použití komponentů. Šperk je tak trvanlivý, pevný. Je vyroben zlatnickou technikou, vyleštěn k vysokému lesku. Lůžko pro usazení kamene je volné i z rubové strany, kámen je tak v přímém kontaktu s kůží a světlo jde ke kameni i zezadu.

Obruba kopíruje tvar i tloušťku kamene. Kámen je zajištěn čtyřmi širokými krapnami. Krapny jsou nestejné velikosti, usazeny asymetricky. Viz foto.

Očko k zavěšení na řetízek je k přívěsku pevně připojeno, vše na ručně vyrobené zaletované šlupně.

Kámen je výběrový labradorit, broušený v ČR. Trojúhelník 30 x 15,3 mm, tloušťka kamene 4 mm. Jde o velmi zajímavý magický kámen, který má velmi patrnou labradorizaci a je celý probarvený. Prolínají se hlavně zelenavé odstíny. Labradorizace i barvy jsou patrné téměř ze všech úhlů. Jejich proměnlivost je závislá na úhlu naklonění a dopadajícím světle.

Délka přívěsku je 32,5 mm (s očkem a šlupnou 42,5 mm). Šířka 17,2 mm. Tloušťka kamene v lůžku je 4,6 mm.

Přívěsek váží 5,17 g (stříbro 3 g, kabošon 2,17 g).

Výrobek je řádně označen ryzostním puncem a výrobní značkou.

Řetízek není součástí zásilky. V nabídce mám řetízek z chirurgické oceli. Jde o bezúdržbový netečný materiál, který neoxiduje. Bude na míru podle Vašeho přání, délku prosím připište do zprávy k objednávce. Zapínání - karabinka z chir. oceli a protikus.

Údržba - Šperk doporučuji nechat odborně vyčistit ve zlatnictví. Vhodné je občasné přeleštění hadříkem na šperky (dá se běžně koupit ve zlatnictví). Skladovat doporučuji v krabičce (je součástí zásilky). Šperk pak vydrží déle lesklý a lépe se udržuje. Doporučuji také nechat si šperk rhodiovat ve zlatnictví. Šperk pak vydrží déle lesklý a zabráníte případné oxidaci.

Šperk zasílám jako cenné psaní v dárkové papírové krabičce. Další obalové materiály jsou střídmé. Většinou jde o bublinkovou folii, která chrání krabičku, vše v papírové nebo plastové obálce pro cenné psaní. Jsem příznivcem "zero waste" s minimem odpadových a obalových materiálů.

Menu
--