Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Matky Země "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14409153
Zobrazení: 111x
Vloženo: 10.12.2023
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Cínovaný šperk s hematitem - ochranným kamenem silně spojeným se Zemí, zajišťujícím rovnováhu meridiánů v těle, mušlí Paua - patřící mezi nejkrásněji zbarvené mušle nacházející se na jediném místě na Zemi - Novém Zélandu.  

******************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 55 x 26 x 19 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. 

*******************************************************

Hematit

- je  ochranný kámen silně spojený se zemí. Uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Při cestách mimo mimo fyzické tělo, chrání duši a vede ji zpátky do hmotného těla.

- nese silný element jang a zajišťuje rovnováhu meridiánů, tímto vyvažuje protikladný prvek jin. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. V těle tak nastoluje klid, mír a harmonii. 

V duševní rovině

- dodává větší vůli k životu a rozvíjí spolehlivost. Zvyšuje rovněž důvěryhodnost. Tento kámen odstraňuje omezení, která si jeho majitel v minulosti sám stanovil, a napomáhá rozvoji osobnosti. Účinně asistuje při překonávání různých nutkání a návyků. Hematit obrací pozornost k nenaplněným touhám představujícím hnací motor lidského života. 

- pomáhá také hledat řešení vlastních chybných rozhodnutí a přijímat je spíš jako poučení do budoucna než jako katastrofy.

- ženskému pohlaví pomáhá zvyšovat sebevědomí a schopnost přežít v dravé době.

- hematit přispívá k soustředění a zaměření na jednu věc. Zlepšuje paměť a přispívá ke zrodu originálních myšlenek. Obrací pozornost mysli k základním věcem nutným pro přežití. Jedná se o užitečný kámen při studiu matematiky a technických předmětů.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

******************************************************

Menu
--