Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Ad Astra "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14359736
Zobrazení: 97x
Vloženo: 17.11.2023
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Cínovaný šperk s výběrovou placičkou astrofylitu - kamenem prozařujícím světlem duši i mysl, posunujícím svého majitele další krok kupředu a  posilujícím tak vlastní sebevědomí. 

******************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost : 51 x 35 x 12 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Astrofylit

- nachází se v odstínech zlatožluté, bronzové či dokonce až měděné barvy. Opravdu unikátní kousky v sobě mají někdy i záblesk modré barvy. Astrofylit je neuvěřitelně krásným kamenem, protože jeho jehlice odrážejí světlo a astrofylit se doslova třpytí záblesky měděné, modré, nebo bronzové barvy. Jeho jehlice vytváří krásný ornamentální kontrast se světlým podložím, ve kterém se nacházejí

je energeticky velmi účinný kámen, který prozáří světlem mysl i duši. Tento nádherný kámen pomáhá milovat a vážit si sami sebe. Astrofylit též pomáhá se snadněji vyrovnat s obtížnými situacemi v životě a napomáhá smířit se s věcmi, které se vašem životě dosud odehrály a se kterými se vám dosud nepovedlo se vyrovnat, věcmi které vás stále tíží a trápí.

 - astrofylit bývá často nazýván jako ,, kámen manželství ", protože podporuje věrnost, pravdu a naprostou upřímnost mezi partnery ve vztahu. Je to „ klidný a upřímný " kámen, který přináší poznání do  života a pomáhá provést zásadní životní změny, kterým se člověk dosud v nitru bránil. A protože je astrofylit doslova kamenem světla, jeho světlá a čistá energie vám bude jakýmsi „ světýlkem " na cestě života.

- astrofylit je kamenem, který vám pomůže kráčet kupředu vaší životní cestě vždy, když po vás život požaduje učinit zásadní rozhodnutí – a tak vám může pomoci najít svou správnou cestu. Astrofylit povzbuzuje a posiluje naši energii ve všech úrovních - duchovně, mentálně, emocionálně i fyzicky. Astrofylit je proto velmi užitečný kámen pro všechny, kdo se chtějí zbavit návykového chování. 

- i když v sobě astrofylit nese krásnou, čistou a klidnou energii, přesto je řazen mezi kameny, patřící elementu Bouře. Je proto kamenem pro psychickou ochranu, astrofylit pomáhá přinést do duše i mysli klid, poskytuje ochranu proti stresu ze zaměstnání a tlumí depresivní pocity. Chrání před ošklivými nočními můrami a negativními sny. Udává se, že pomáhá ochránit svého nositele proti nemorálním a nepoctivým lidem povahám.

- působí pozitivně pro uvědomění si sama sebe a pro následné získání sebevědomí. Lidem, kteří strádají pocity méněcennosti, pomáhá začít milovat sebe sama.

- v partnerských vztazích astrofylit mnohdy pomáhá pro souznění duší v partnerském vztahu. Je kamenem, který může akcentovat všechny minulé pozitivní zkušenosti, které jste spolu s partnerem prožili a posiluje tak partnerské vztahy.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--