Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Harmonie srdeční čakry "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce165 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14086027
Zobrazení: 70x
Vloženo: 11.6.2023
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Cínovaný šperk s rodonitem - kamenem srdeční čakry pomáhajícím dosáhnout v lásce nejvyššího možného potenciálu, černým korálemochranným kamenem mořeplavců, ukrývajícím v sobě sílu oceánů. 

*******************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 52 x 25 x 15 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

******************************************************** 

Rodonit

- je kamenem citů, navozuje pocit lásky a probouzí v mysli souznění s celým lidstvem. Dokáže představit každý problém z obou stran.

- podněcuje k očistě a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry. Uzemňuje energii, vyvažuje prvky jin a jang a pomáhá svému majiteli dosáhnout nejvyššího možného potenciálu.

- působí blahodárně při meditacích pomocí manter, jelikož přesněji ladí duši na přicházející vibrace. Jakožto užitečný kámen první pomoci odstraňuje rodonit následky šoku a paniky z nepříjemných zážitků.

- během zotavování citové bolesti srdeční čakry dodává energii, o niž se duše může opřít. Mimořádně pozitivní vliv má v případech sebepoškozování, odstraňování závislosti na jiné osobě nebo následků zneužívání.

- tento kámen se vyznačuje silnou rezonancí se schopností odpouštět. Díky schopnosti vytvářet vědomí nezištné lásky k sobě samému a pobízet k odpuštění napomáhá odstranit duševní projekci, jejíž vinou vyčítáme partnerovi to, co ve skutečnosti nosíme sami v sobě.

- rodonit dobře poslouží, chceme-li vzít zpět urážky, a dokáže odradit od pomsty. 

Korál

- korálu se připisuje mnoho magických schopností. Jelikož pochází z moře, věřilo se, že v sobě ukrývá sílu oceánů. Nosili ho na ochranu mořeplavci, protože věřili, že přináší dobré počasí a odhání bouřky.

- staří Egypťané dávali korál do každé hrobky. Věřili, že každý kousek obsahuje kapku božské krve a ta ochrání zesnulého před zlými duchy.

- jelikož je korál organického původu, věří se, že dokáže člověka spojit s přírodou na všech úrovních bytí. Věří se také, že dokáže snížit emoce a přinést vnitřní klid.

- pomáhá člověku pochopit sama sebe a smířit se s vlastním, vnitřním já. Zvyšuje intuici a představivost. Dodává člověku sílu dosáhnout cílů, které si v minulosti stanovil.

- pomáhá mu optimisticky vidět všechno, co se kolem něj děje. Chrání člověka před pocity deprese a úzkosti. Korál podporuje také přátelství, platonickou lásku a mezilidské vztahy v rámci společnosti.

********************************************************

*********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--