Domů Zboží Od kasha

Náladovník ZRALY v náladě BLUE

155 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od kasha

Katalogové č.: 1400197
Zobrazení: 27x
Vloženo: 23.1.2011
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: hodně jsem se zhlídla v permakultuře a ekozahradách, doporučuji :) www.ekozahrady.com, je to něco tak chytlavého,,, že až :)

Náladovníček pro milou osůbku ... Byla dána barva a započata příjemná komunikace...

VZNIKL- šťavnatý a zralý náladovník. Je určen osůbce světa znalé. Stvoly jsou již krásně vyvinuté, rozmanité, jako život sám. Tento náladovníček bude patřit obzvláště moudré ženě. Je s podivem, že mi vykvetl pod rukama tento druh. Nepromýšlím dlouze. Intuitivně skládám kamínek za kamínkem.

Krásně znázorňuje možnosti, ale také se nedá jen tak zcela jednoduše nastavit do totální radostné nálady. My zralejší již víme, že je zapotřebí více podnětů, více paprsků, více směrů, aby celá nálada byla totálně radostná a pozitivní. Z valné většiny se stvoly musí podpírat a to je pravé ořechové. V tom je ta krása. My zralí to víme :) Srdíčkový stvol se vždy přidá k ostatním, jeho samostatnost je velmi obtížná,,, a to už také víme :))... těší mně, že právě takto vykvetl!

... a moc se omlouvám za fotografie, ale jsou v rychlosti, na parapetu se sluníčkem za mraky... :) tedy je to tak trochu i překvapení, jak skutečně vypadá :)...

Menu
--