Domů Zboží Od Esus

Os. orgonit ,, Čtyřlístek stability "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13704589
Zobrazení: 213x
Vloženo: 20.11.2022
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Osobní orgonit s pravým čtyřlístkem - symbolem nejen štěstí, pravým tyrkysem - ochranným kamenem přinášejícím zotavení ducha - těla a stabilizujícím výkyvy proměnlivých nálad, křišťály - jedinečnými krystaly spojujícími duševní dimenzi s myslí a pomáhajícími rozpouštět karmickou setbu, šungitem - prastarým minerálem s očistnými a regeneračními účinky na organizmus, měděnými hoblinkami,  plátkovým zlatem, doplněn je měděnou harmonizační spirálou.  

*****************************************************

Velikost - 37 x 15 mm

*****************************************************

Symbol čtyřlístku - na světě existuje spousta symbolů, které spojujeme se štěstím, k těm nejoblíbenějším však patří čtyřlístek. Spojitost čtyřlístku se štěstím u nás přetrvala od dob, kdy u nás ještě byli Keltové.  

Čtyřlístek - nám má nosit štěstí, lásku, peníze a má chránit náš majetek a nás samotných před zlem, nenávistí, únavou i přírodními živly. Původně se vkládal pod práh, postel i okno, aby chránil domov. Také se věřilo, že pokud si jej dá svobodná dívka pod polštář nebo ho nosí u sebe, uvidí v noci ve svém snu svého budoucího manžela.

- Pětilístek a vícelístek jsou vzácností, mají silnější moc a magičtější vlastnosti. 

******************************************************

Tyrkys

 - je kámen přinášející zotavení ducha i těla. Jedná se o ochranný kámen používaný odnepaměti na amulety a talismany. Údajně dokáže změnit i barvu, aby svého majitele varoval před nebezpečím různého druhu.

- umožňuje duchovní naladění a zlepšuje komunikaci mezi hmotným a duchovním světem. Položený na třetí oko zvyšuje schopnost intuice a usnadňuje meditaci.

- umístěný na krční čakře zprošťuje starých přísah, slibů, zákazů a omezení. Umožňuje duši, aby se opětovně projevila ve své skutečné podobě. Zkoumá minulé životy a ukazuje, jak se stále dál a dál odvíjí vytváření vašeho „osudu" a nakolik je tento osud závislý na všem, čeho se v kterémkoli okamžiku dopustíte.

- tyrkys je očistný kámen. Rozptyluje negativní energii. 

- obnovuje rovnováhu a uvádí do vzájemného souladu čakry společně s jemným vyšším tělem. Naladí fyzické tělo na duchovní vibrace.

- dle tradičních názorů spojuje tyrkys zemi s oblohou a přivádí k sobě mužskou a ženskou energii. Jedná se o citlivý a vnímavý kámen, který udržuje rovnováhu, přispívá k seberealizaci a pomáhá hledat řešení problémů. Uklidňuje nervy svého nositele, pokud musí promluvit na veřejnosti.

V duševním životě

 - dodává sílu a zahání sklony k mučednickému jednání a brání sebepoškozování. Při duševní práci pomáhá zachovávat klidnou mysl s nepolevující pozorností. Rovněž usnadňuje projevy tvůrčích schopností. V citovém životě stabilizuje proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid. Podněcuje k romantické lásce.

V tělesné rovině tyrkys výtečně pomáhá při stavech vyčerpání, depresí a při návalech panického strachu. Jedna z jeho ochranných funkcích spočívá v potlačování vnějších vlivů na svého majitele.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

- podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, zkracuje regeneraci organismu, pohlcuje negativní patogenní energie.

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

*********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je dobré je očistit proudem studené vody a nechat nabít na mírném slunci.

S orgonity, orgonitovými šperky prosím zacházejte s citem, nejsou nerozbitné. Díky tomu se Vám odmění svým blahodárným účinkem.

*********************************************************

Menu
--