Domů Zboží Od matex

rukávník OVEČKA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od matex

Katalogové č.: 13516375
Zobrazení: 165x
Vloženo: 30.8.2022
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doba vyřízení objednávky je vzhledem k mému pracovnímu vytížení orientační, záleží na počtu přijatých objednávek. Ohledně urgentního vyřízení mě prosím kontaktujte fler-poštou. Děkuji:))
  • vlněný rukávník s "větráním"a kapsou
  • "větrání"-pokud rozepnete  v přední části rukávníku uzávěr, s části  proudí na ruce do "prostoru" rukávníku přes flis vzduch a tak se rukávník  mírně "větrá"...je li potřeba...pokud je zima a svítí třeba sluníčko...:) softschell je materiál, terý naopak chrání od větru, na rozdíl od flisu, který je vzdušný.

 

  • vše drží a nerozepne se (pokud není potřeba:))..druky atd..střihem je rukávník dobře propracovaný do detailů
  • Vrchní mat. ...softschel v barvě černé.. rukávník mohu k fusákům došít ve stejné barevné kombinaci. Vnitřní materiál heboučký značkový BONEKA..100 % VLNA vlas , výplň polyesterové rouno. 
  • Rukávník se připne na rukojeť kočárku,  zapínání na bocích šiji na široký suchý zip, díky kterému rukávník pěkně drží na rukojeti. Také je dosti široký,  aby se kočárek pohodlně vozil:)  ...mohu ušít velikost právě na Váš kočárek, přece jen jsou rukojeti velikostně odlišné. 
  • RUKÁVNÍK NENÍ URČENÝ NA KOČÁREK, KTERÝ MÁ UPROSTŘED NA RUKOJETI BRZDU, pokud ano, pošlete prosím foto rukojeti, nebo odkaz na kočárek...upravím střih rukávníku:).     

Děkuji, že nekopírujete toto zboží.

Menu
--