Domů Zboží Od Capi.mizuhiki

mizuhiki záložka Japonská fúze "turista" #1

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Capi.mizuhiki

Katalogové č.: 12515269
Zobrazení: 29x
Vloženo: 23.5.2021
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Limitovaná kolekce záložek "Japonská fúze", která kombinuje dvě tradiční japonská umění. Jedná se o ručně dělané záložky s japonskou kaligrafií doplněné o mizuhiki uzel

Záložka má obdélníkový tvar o rozměru 5 cm x 14,8 cm. Na vrchu je saténová šňůrka o délce cca 6 cm, ukončená dvěma mizuhiki uzly tama-musubi.

Motiv japonské kaligrafie "člověk, který se dívá ke hvězdám" je vytištěn digitálním tiskem na pergamenatu v odstínu bianco (bílá). Pergamenata je poloprůhledný karton, velice odolný vůči vodě (polití záložky vodou papír ani tisk nepoškodí). 

V případě kaligrafie se jedná o autorskou kopii vlastního originálu. Japonská kaligrafie kanji znaků ve stylu gyósho. 

Japonci nemají vlastní znak ani slovo s významem "turista", tak jak ho má velká část cizích jazyků (např. tourist v angličtině, der Tourist v němčině, турист v ruštině). Pro překlad tohoto slova byla proto vytvořena složenina znaků 観 光 客, která se dá poeticky přeložit jako "člověk, který se dívá ke hvězdám".

Ráda bych tak nabídla originální záložky ideální jako dárek nejen pro milované členy rodiny, přátele, milovníky knih pro vyjádření lásky a přátelství nebo úcty, protože právě to je hlavní myšlenkou mizuhiki.

Hlavní myšlenkou mizuhiki je, že vazbou uzlu se vytvoří pouto, které se nikdy nerozmotá a že každý okamžik je jedinečný. V Japonsku slouží k vyjádření náklonnosti, přátelství a lásky, a věří, že přináší úspěch, štěstí a ochranu před zlem. Mizuhiki je tradiční japonské umění ze speciálních papírových šlahounů. 

Menu
--