Platba předem | |
ZDARMA - Zásilkovna | 0 Kč |
Káva pro ty, kdo milují extra hořkou čokoládu s vysokým podílem kakaa. Vynikající hořkost doplňuje přirozená a příjemná kyselost.
Detailnější informace pro zvídavé :) :
Název: Columbia La Manuela
Oblast: Aranzazu
Nadmořská výška: 1960 m.n.m.
Zpracování: mokré
Jak pražíme?
Naše kávy pražíme na úrovni středně tmavého pražení s respektem k přirozenému chuťovému potenciálu jednotlivých káv. Na začátku doušku můžete cítit decentní přirozenou aciditu, která přechází do příjemných hořkých tónů, jež vám zůstanou na jazyku. Budete si chtít vychutnat další doušek a užít si tento harmonický koncert chutí znovu a znovu…
Při tomto stylu pražení se mohou na povrchu zrn začít objevovat malé olejové skvrny, které však nejsou na závadu.
Naše doporučení: Nejlepší chuťový zážitek káva skrývá zhruba od 10. dne do 2. měsíce od data pražení. Samozřejmě za podmínek správného skladování – v suchu, temnu, bez přístupu vzduchu.
Poznámka: Kávu prodáváme standardně jako zrnkovou. V případě, že chcete kávu pomlít, napiště prosím tuto skutečnost do poznámky a nezapomeňte zmínit, jakým způsobem budete kávu připravovat (abychom zvolili vhodnou hrubost mletí).