Domů Zboží Od cerna kosice

Zlatý anděl (Křišťál Aura + Perla) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 9140378
Zobrazení: 211x
Vloženo: 17.12.2017
Počet srdcí: 117x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Cínovaný náhrdelník, kde základem je tromlovaný kamínek zlatavévo Křišťálu Aura. Tvar náhrdelníku je vytvořen cínovaným drátkem, který vytváří křídla a hlavu Andělky. Obličej Andělky tvoří říční Perla. Tromlované kameny křišťálu jsou vakuově pokoveny tenkou vrstvou titanu (není jedovatý), který způsobuje duhové zabarvení. 

Šperk je zavěšen na hadím řetízku, obvod 45 cm + prodlužovací řetízek 5 cm. 

Celý přívěsek měří 4,0 cm na šířku, 4,2 cm na výšku (včetně poutka), měřeno v nejširších místech. Tromlovaný kamínek Křišťálu o rozměrech: 1,5 x 2,5 x 1,0 cm. Říční perla o velikosti 0,7 cm.

Náhrdelník je tvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Křišťál je nejúčinnější léčivý, universální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním vlivům z okolí, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vhodný pro meditace a magické účely. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

Menu
--