Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Zirkon hyacint krystal

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14654049
Zobrazení: 5x
Vloženo: 1.5.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci. Ve dnech 21. a 22.května 2024 je pro vás připravena 11% sleva na veškeré zboží v obchodě (vyjma dárkových poukazů). Do své objednávky, prosím, vložte slevový kód: W71-1I1-119. Děkuji a těším se, Ji.

Kvalitní, pěkný krystal zirkonu hyacintu. Je oranžovo-červeného vybarvení, hyacintový odstín. Kamínek vhodný i pro zapojení do šperku i ke krystalo-terapii. 

Zirkon je velmi zajímavý kámen, který nás může při energetické práci „pěkně“ překvapit. Říká se o něm, že je to kámen pro odvážné… tak pojďme ho prozkoumat  :-)

Zirkony se vyskytují ve více barevných variantách, přes hnědou, žluto-hnědou, rudou, dokonce jsou zirkony i v barvách modré, zelené a čiré. Čím více se jeho barva blíží hnědé, tím má pomalejší vibrace a tím má větší schopnost pracovat s hmotou. Jeho energie je hodně hutná, proto pracuje úžasně s dolními čakrami, především s kořenovou. Umožňuje nám svůj vnitřní svět zhmotňovat do toho vnějšího.

Zirkon obecně patří do skupiny minerálů, které přitahují žádoucí vlastnosti, možnosti, stavy. Jsou schopné nám do našeho života doslova přitáhnout to, co si přejeme. Tady ale pozor :-) nepřitáhne k nám to, „co si myslíme, že chceme“ nebo to, co nám radí ostatní, že je pro nás dobré. Přinese nám do života záležitosti, které skutečně ladí s našimi vlastními vibracemi a s naší podstatou. Někdy to „přání“ může být i nevědomé. Někdy může přijít změna, která je v začátku vědomě nechtěná, nevyžádaná, ale my tak nějak tušíme.., že „musí“ přijít něco nového, něco jiného, něco, co nás posune vpřed. Zirkon harmonizuje naši vnitřní přirozenost. Pomáhá oddělovat důležité od nepodstatného. Podporuje odpojení se od starého a otevření se novému. Ukotvuje podstatné. Zhmotňuje do vnějšího světa to, co skutečně jsme.

Před touto prací se zirkonem je nezbytné(!) nejprve důkladně vyčistit celé své energetické pole, pročistit /vypustit staré nežádoucí programy a převzaté vzorce myšlení, osvobodit se od nich, alespoň částečně. Teprve potom budeme na jízdu se zirkonem připraveni.

Zajímavost: zirkon se také doporučuje vzít jako druhý (doplňující) kámen při energetické práci na sobě s jiným kamenem, neboť zhmotní (jakoby uzavře pod krustu) jeho právě přijímanou, ale ještě ne zcela uchopenou, energii.

Hnědý zirkon je silně uzemňující. Červený/rudý/oranžový zvyšuje vitalitu a působí blahodárně na nervovou soustavu, mírní stres. 

Rozměry:1,4 x 1 x 0,8 cm.

Lokalita: Pákistán, Gilgit.

Moje pozn.: B7015.

Menu
--