Domů Zboží Od belladona

Žhavá letní noc

1 332 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce80 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od belladona

Katalogové č.: 2834317
Zobrazení: 61x
Vloženo: 28.6.2012
Počet srdcí: 95x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Obchod je dočasně uzavřen.

Když v parném létě zapadá slunce, vzduch se ještě tetelí horkem a na bezmračné obloze se  poslední sluneční paprsky proplétají s vycházejími hvězdami. Přesto je ve vzduchu cítit napětí a z dálky se ozývají zvuky blížící se bouřky. Rozmary počasí jsou jen těžko předvídatelné a poklidná horká noc se může brzy změnit v divokou bouři.

Tento tajemný náhrdelník je vytvořen v barvách horké letní noci. Dominuje zde černá, zlatá a kovově fialová barva. Vše je pečlivě sladěno a celek působí vášnivým a tajemným dojmem.

Přívěsky jsou z polymerové hmoty (Kato polyclay) vlastnoruční výroby, obšité rokajlem a doplněné korálkovou výšivkou. Výšivka je podlepena černou kůží. Střední kolečko je z obšité skleněné pecky tmavě červené barvy. Celý náhrdelník je vyroben z českých skleněných korálků - rokajlu a voskovaných perliček.  Vše je šito pevnou nití Nymo.  Zapínání je typu OT.

Délka náhrdelníku kolem krku je 50 cm.

Jedná se o originální autorský šperk vyrobený podle vlastního návrhu, existuje jen jeden.

Šperk se účastní Velké meziklubové soutěže na téma "Rozmary počasí", soutěží za klub fialovorůžových. Další soutěžní výrobky našeho klubu jsou ve flerboxu. Hlasování v soutěži je v blogu.

V kolekci Vůně letní noci jsou i další šperky.

Menu
--