Domů Zboží Od cerna kosice

Z pouště (Tygří oko) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 6027601
Zobrazení: 116x
Vloženo: 13.2.2015
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Autorský cínovaný náhrdelník s nepřehlédnutelným kouskem Tygřího oka. Toto Vás zaujme dvojí barvou (střídají se hnědočerná a medově žlutá). Tvar náhrdelníku je vytvořen pocínovaným drátkem, vlnkami a asymetricky umístěnými kuličkami cínu. Šperk je zavěšen na černé přírodní kůži kruhového průřezu, délka závěsu 45 cm + prodlužovací řetízek 5 cm. Zapínání na karabinku. Celý přívěšek měří 4,0 cm na šířku, 8,7 cm na výšku (včetně poutka), měřeno v nejširších místech.

Tygří oko o rozměru 1,4 x 2,8 x 0,7 cm. Celý šperk je ruční práce, je vytvořen bez bižuterních komponentů.

Náhrdelník je tvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Tygří oko je od pradávna používaný jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Napomáhá při dosahování cílů a dobře poslouží při hledání vlastních potřeb stejně jako potřeb ostatních. Dokáže rozlišit mezi božským přáním a tím, co opravdu potřebujete. Kámen vyrovnává činnost obou mozkových hemisfér. Pomáhá sbírat roztroušené informace a vytvářet z nich jeden komplexní celek. Usnadňuje řešení dilemat a vnitřních konfliktů, zejména těch, které jsou vyvolané pýchou a tvrdohlavostí. Pomáhá řešit problémy spojené s neschopností uznat vlastní cenu, přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. Pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti, současně ale upozorňuje na chyby, které je nutno překonat. Podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých a pobízí je, aby se odhodlali ke změnám. Kámen udržuje rovnováhu mezi energiemi jin a jang, potlačuje deprese a zlepšuje náladu.

Menu
--