Domů Zboží Od Art for joy

XXL designová kuchyňská utěrka-ubrus 260g/m² kepr

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Art for joy

Katalogové č.: 14641744
Zobrazení: 50x
Vloženo: 23.4.2024
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Výjimečně velká dekorativní keprová utěrka o rozměrech 69x69 cm, velmi savá, ušitá v České Republice a dostupná ve spoustě jedinečných autorských designů.

Utěrka je ušita z bavlny vyrobené v České Republice. Díky vysoké gramáži je mimoradně savá. Je perfektní na leštění skla – ověřeno. I když se jí říká jen "utěrka", díky rozměrům, designu a kvalitě provedení se může používat i jako přehoz či ubrus. Poutko je přišito z vnitřní strany.

Velikost: Utěrka je ušita ve velikosti 69x69 cm, výrazné poutko k zavěšení je našité uprostřed na vnitřní straně utěrky.

Materiál: 100% bavlna keprové vazby, gramáž 260 g/m².Bavlna je vyrobena v České Republice, digitálně potištěna na Slovensku.

Údržba: Před prvním použitím doporučujeme vyprat, nicméně utěrka je savá ihned po vybalení. Prát ve standardním pracím cyklu, doporučená teplota 30 °C. Prát naruby s podobnými barvami. Nedoporučujeme používat prací kapsle typu 3v1. Nesušit v sušičce. Nebělit ani neošetřovat chemickými prostředky. Žehlit do 110 °C a opatrně napářovat.

Menu
--